Teknolavya teknoloji ve bilgisayara ait her şey.

Son dakika

Post Top Ad

Your Ad Spot

31 Ocak 2020 Cuma

En İyi Android Müzik İndirme Uygulamaları

Dev Android dünyası içerisinde birbirinden eşsiz müzikler bulmak ve bunları indirmek oldukça zorlayıcı olabiliyor. En iyi android müzik indirme uygulamaları ile basitçe dakikalar içerisinde istediğiniz müzikleri indirebileceksiniz.
Kaset, CD, MP3 çalar derken geldiğimiz durağın teknolojik dönüşümün en cazibeli noktası olduğu şüphesiz bir gerçek. Tek bir dokunuşla milyonlarca parça arasından istediğimizi istediğimiz şekilde dinleyebiliyoruz. Fakat hala dünyamızda internetin olmadığı ve yetersiz geldiği noktalar var. İşte o noktalar da bile kesintisiz bir müzik deneyimi için sizlere müzik indirme konusuna dair tüm seçenekleri sunuyoruz.

Ücretli Ücretsiz En İyi Android Müzik İndirme Uygulamaları

İnternetsiz müzik keyfini lüks olmaktan çıkaran bu harika uygulamalara göz atmalısınız.

Soundcloud



76 milyon kayıtlı kullanıcı sayısıyla öne çıkan Soundcloud, istediğiniz müzik ve ses parçalarını ücretsiz olarak dinlemenize ve indirmenize izin verir. 
Tüm dünyadan sanatçı, sesli kitap ve müzik türlerini barındıran bu uygulama sizlere büyük bir kolaylık sağlıyor.

Spotify


en iyi müzik indirme uygulamaları
Spotify ile nasıl müzik indirilir?

Listede ikinci sıraya almamızın şüphesiz ilk sebebi müzik ve ses parçalarına dair indirmeleri yalnızca ücretli(premium)hesapla yapılabiliyor olmasıdır.
İsveç kökenli SpotifySony, EMI, Warner Müzik Grubu, The Orchard ve Universal şirket ve topluluklarından ses parçalarının gücünü alır.
Ayrıca bünyesine yeni kattığı Podcast kategorisiyle de oldukça başarılı bilgi birikimlerini dinleme fırsatı sizleri bekliyor.
Spotify ile nasıl müzik indirilir?:  Spotify Premium hesabınızı aldıktan sonra Kitaplığın sekmesine geçiş yapın.  Buradan Çalma Listelerin bölümüne girin. Bu bölümde indirmek istediğiniz tüm çalma listelerini girebilir ve internetsiz bir şekilde dinleme keyfi sürebilirsiniz.
Spotify Fiyatları: Öğrenci: 8,99 TL , Bireysel: 17,99 TL , Aile: 26,99 TL
Tavsiye edilen yazı: Spotify Premium APK İndir

4Shared Music


en iyi müzik indirme uygulamaları
4Shared Music ile nasıl müzik indirilir?

Çalışma mekanizmasıyla Soundcloud’a benzemesiyle bilinen 4Shared Music’de ister çevrimiçi ister çevrimdışı parçalar dinleyebileceğiniz gibi ücretsiz bir şekilde de indirebilirsiniz.
Android kütüphanesinde oldukça yaygın olan bu uygulamaya göz atmayı unutmayın.

Apple Music


en iyi müzik indirme uygulamaları
Apple Music ile nasıl müzik indirilir?

Müzik endüstrisinin dijitalleşmeye başlamasıyla oldukça vizyonist bir atılım yapan Apple, bünyesine kattığı yeni servis olanApple Music sayesinde ister arabanızda Apple Car ile ister diğer Apple ürünlerinde ücretli olarak kullanabileceğiniz başarılı bir müzik uygulamasıdır.
Apple Music ile nasıl müzik indirilir?: İndirmek istediğiniz albümü, parçayı yahut şarkıyı açın ve akabinde bulut simgesine tıklayın. Bu aşamayı otomatikleştirmek için Ayarlar → Müzik sayfasıyla Otomatik İndirmeler seçeneğine tik koyabilirsiniz.
Apple Music Fiyatları: Öğrenci: 6,99 TL, Bireysel: 13,99 TL, Aile: 20,99 TL

Youtube Music


en iyi müzik indirme uygulamaları
YouTube Music ile nasıl müzik indirilir?

2015 yılında dünyamıza giren Youtube Music, aylar önce Türkiye’ye giriş yaptı. Özellikle Youtube’ın internet siteleri arasında aldığı payın gittikçe artmasıyla müzik endüstrisi için atılım yapan şirket, Youtube Music hizmetiyle ayrıca film ve oyun müziklerini de barındırıyor.
Bireysel Üyelik kaydı 21.99 TL ile yapılırken Aile Üyelik kaydı 25.99 TL ile sunuluyor.
Aramak istediğiniz şarkıyı sadece ismiyle değil sözlerinin bir kısmını yazarak da bulabileceğiniz geniş arama seçeneği sunan hizmet, çevrimdışı çalma listesiyle istediğiniz parçaları indirip internetsiz kullanmanızı sağlar. 
Youtube Music ile nasıl müzik indirilir?: 256 kbps ses kalitesine sahip parçaları indirebilmek için öncelikle Youtube Music Premium hesabımıza giriş yapıyoruz ve Akıllı İndirmeler sayfasına geliyoruz. Size algoritmanın sunduğu tavsiye parçalar dışında Menü kısmından diğer parçalara erişerek indirebileceğinizi unutmayın.
Youtube Music fiyatları: Öğrenci: 6,99 TL, Bireysel: 13,99 TL, Aile: 20,99 TL

Deezer


en iyi müzik indirme uygulamaları
Deezer ile nasıl müzik indirilir?

Tarihi diğer servislere binaen daha eski olan Deezer, 2007 yılında sahneye çıkarak bugün 12 milyonluk aktif kullanıcı sayısına ulaştı. Özellikle radyo yayınlarında bir numaralı tercih olan Deezer 30 binden fazla radyo yayına ev sahipliği yapıyor.
35 milyondan fazla lisanslı parçayı bünyesinde barındıran uygulama, 320 kbps ve 128 kbps kalitelerinde dinleme seçenekleri sunar.
Deezer ile nasıl müzik indirilir?: Deezer Premium hesabınıza giriş yaptıktan sonra Benim Müziğim sayfasına geçin. Buradan Ayarlar kısmına gelerek Çevrimdışı Mod’u aktif yapın. Böylelikle çalma listenize ekleyeceğiniz parçaları listeniz üzerinden çevrimdışı indirme yapabileceksiniz.
Deezer fiyatları: Bireysel: 9,99 TL, Aile: 14,99 TL

Diğer Ücretsiz Mobil Müzik İndirme Uygulamaları

Tubidy

Tubidy APK dosyası ile iOS ve Android üzerinden Youtube ve diğer platformlara ait parçaları ücretsiz bir şekilde mobil cihazınıza kolaylıkla indirebilirsiniz.

Peggo

Youtube ve Soundcloud bağlantılarıyla basitçe Peggo üzerinden ücretsiz bir şekilde reklam olmaksızın müzik dinleyebilir ve indirebilirsiniz.

MYT MP3

Sadece MP3 formatında parçaları HD bir şekilde indirebildiğiniz MYT MP3 ile basitçe istediğiniz parçaları bulabilirsiniz.

Music Paradise Pro

Toplu bir şekilde müzik listeleri düzenleyip, ayarlayıp indirebileceğiniz Music Paradise Pro ile keyifli bir müzik deneyimi yaşayın.
(Teknothordan alıntılanmıştır.)

1 yorum:

Post Top Ad

Your Ad Spot