Teknolavya teknoloji ve bilgisayara ait her şey.

Son dakika

Post Top Ad

Your Ad Spot

20 Mayıs 2020 Çarşamba

Bir Adam, Kadın Kılığına Girip Kadınlara Özel CS: GO Turnuvasına Katıldı

Lenovo'nun sadece kadın oyuncular için düzenlediği bir Counter-Strike: Global Offensive turnuvasında çok garip bir olay yaşandı . Bir erkek oyuncu, taktığı maske ve peruk ile kadın kılığına girip turnuvaya katıldı. Katılımcıları kandırabileceğini düşünen oyuncu, turnuva sırasında kendini ele verdi.
CS:GO, daha önce belki de hiç görülmemiş bir olaya sahne oldu. Dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), her yıl onlarca turnuvaya ev sahipliği yapan ve hem e-sporculara hem de amatör oyunlara benzersiz saatler yaşatan bir oyun. 

Bu turnuva, sadece kadın oyuncuların katılabildiği ve birinciye 600, toplamda ise 1.000 dolarlık ödülün dağıtılacağı bir etkinlik olarak planlanmıştı. Bilgisayar sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Lenovo, geçtiğimiz günlerde yeni bir CS:GO turnuvası başlattı.  Ancak  bir erkek CS:GO oyuncusu, kılık değiştirerek turnuvaya katıldı. Taktığı maske ile de yüzünü gizlemeye çalışan oyuncu, yakayı ele vermekten kurtulamadı.
CS:GO

CS:GO turnuvası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot