Teknolavya teknoloji ve bilgisayara ait her şey.

Son dakika

Post Top Ad

Your Ad Spot

10 Mayıs 2020 Pazar

FarmVille 2 Country Escape Mod Apk (v15.1.5451) + Ücretsiz Market + Taşlar

FarmVille 2 Country Escape hileli apk, FarmVille 2 Country Escape apk , FarmVille 2 Country Escape hile
FarmVille 2 Country Escape mod apk indir, FarmVille 2 mod apk indir, FarmVille 2 hileli apk indir için geldiyseniz doğru yerdesiniz 

Çiftçilik, arkadaşlar ve eğlence dünyasından kaçış! Nadir öğeleri toplamak ve yeni yemekler hazırlamak için bir çiftlik macerasına çıkın. Hayvanları kaldırın ve çiftliğinizi arkadaşlarınızla yetiştirin. Anonim modda ticaret yapmak ve paylaşmak veya oynamak için bir çiftlik kooperatifine katılın. İnternete bağlı olmasa bile ... her yerde, her zaman Farmville oynayabilir. En iyisi, dünyanın en popüler tarım oyunu oynamak için ücretsiz!
Tüm gizemli Sandığı kullanarak birlikte günlük faydalar kazanın ve ödül Tekerleğinde bir bükülme yaşayın – - kıyıya kaçın, sonra eğlenceli, arkadaş ve çiftçilik alanına ücretsiz H20 kaçışını göndermek için bir FB çiftliğine katılın! Seyrek mal toplamak ve taze tarifler zanaat çiftlik deneyimleri devam edin. Yaratıkları kaldırın ve kendi çiftliğinizi büyütün. Bilinmeyen modda kendiniz değiştirmek ve oynamak veya paylaşmak için bir çiftlik Kooperatifi bağlayın. Bunun üzerine, tüm dünyanın en yaygın olarak kullanılan tarım oyunu ile oynamak için tamamen ücretsizdir! 

FarmVille 2:  (MOD ücretsiz alışveriş) sıcak ve inanılmaz ilginç çiftlik maçları arasında, FarmVille içine bir devamıdır. Sen bir çiftçisin, büyük ve zengin bir çiftlik inşa et. Yine de, çekici ve yeni yetenekler bulacaksınız. Tam olarak ne olduğunu öğrenelim!
 Evcil hayvanlarla ve bitkilerle dolu bir araziyi  bir cennete çevirin. Bunu başarmak için, yel değirmenleri, ahır kum depoları, bahçe kumu balıkçılık havuzları vb. gibi binalara sahip olmanız ve inşa etmeniz gerekir..  Muhteşem bir çiftliğe bir wildland geçiş çok kolay bir şey değildir. Çoşku ve çaba ile uğraşmanız gerekmektedi ama sonucu eğlenceli olucaktır.
İndir FarmVille 2 Ülke Kaçış Mod Apk

Sağlanan Mod Apk Özellikleri

  • Ücretsiz Alışveriş
  • Sınırsız Anahtar
  • Sonsuz Taşlar
  • Reklam yok
Hileli apk indir




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Your Ad Spot